ChaniaПросто бъди, какъвто си - От 8 години до 12 години
Просто бъди, какъвто си - От 8 години до 12 години
Автор: Малика Чопра
Издателство: Кибеа
Каталожен №: 49569_KIB_739
ISBN: 9789544749569
Категория: Популярна психология - Медицинска култура
Година: 2022
Размер: 16 х 24 см.
Корица: Мека
Страници: 120

Цена: 20,00 лв.
ОПИСАНИЕ

Задавай въпроси, определяй намерения, бъди специален - какъвто си, и още. Просто бъди какъвто си е достъпно и увлекателно написано ръководство за израстване с цветни илюстрации, подходящо за възрастова група 8 - 12 години.

То се заема с една от най-важните задачи на родителя и учителя - да научи децата да разбират и да приемат своите емоции и да общуват здравословно и пълноценно - както с останалите хора, така и със себе си. Ръководството е написано от Малика Чопра - специалист по физическо, психическо и емоционално здраве и дъщеря на духовния гуру Дийпак Чопра, който е автор на послеслова.

Просто бъди себе си ще помогне на децата и тийнейджърите да се фокусират върху нагласата за растеж чрез самоанализ, формулиране на намерения, цели и задачи. Те се отнасят към живота им като цяло, но и към начина да служат на себе си, на семействата си, на общностите, към които принадлежат, и обществото.

Разработено специално за младежка аудитория, пълноцветното издание предлага упражнения за осъзнатост, които улесняват децата и тийнейджърите (както и всички останали) да открият и да изследват своя глас.

Малика Чопра твърдо вярва, че ако младият човек се научи отрано да размишлява, да приема неувереността и несигурността като нещо обичайно, да участва в живота на останалите по своя неповторим начин и при това да се чувства добре, той ще води по-здравословен и пълноценен, а следователно и по-щастлив живот.

Следвайки модела на успешните първи две книги от трилогията за израстване - Просто дишай и Просто чувствай - Просто бъди, какъвто си е увлекателно и лесно за четене и възприемане ръководство за деца и тийнейджъри. То съдържа набор от инструменти, които ще помогнат на младия (и не само) човек да води пълноценен живот.

"Надявам се, че с настоящата книга ще научиш повече за това кой си всъщност, какво обичаш най-много и какво те кара да се чувстваш най-щастлив и спокоен. Надявам се, че тя ще ти помогне и да се замислиш какъв искаш да бъдеш, след като вече познаваш неповторимото и изумително усещане да бъдеш просто какъвто си!"
Малика Чопра

 

--

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

форма за поръчка
Заглавие*:

Брой:

Кода на книгата:

Име*:

Email*:

Телефон*:

Град*:

ПК*:

Изберете начин на получаване:

Ако желаете да Ви се издаде фактура, мола попълнете:
Фирма:

Адрес на седалище:

ЕИК:

МОЛ:

 
 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

Получаването на пратките от офисите на куриерските фирми ЕКОНТ и SPEEDY e

ПО-ЕВТИНО

И

ПО-БЪРЗО

 
КНИГАПОЩА МЕДБУК

Контакти:

medbookpost@abv.bg

Tel: 088 7777 610

Общи условия

Доставки

Поръчки

Декларация за поверителност