ChaniaЧЕРНАТА ОВЦА- Освободи своето изключително, вдъхновяващо, скрито Аз
ЧЕРНАТА ОВЦА- Освободи своето изключително, вдъхновяващо, скрито Аз
Автор: Брант Менсуор
Издателство: Intense
Каталожен №: 33685_LCS_33
ISBN: 9789547833685
Категория: Популярна психология - Самоусъвършенстване
Година: 2022
Размер: 14 х 21 см
Корица: Мека
Страници: 136

Цена: 18,00 лв.
ОПИСАНИЕ

Увлекателни и същевременно поучителни истории, мъдри съвети и напътствия, безпощадно чувство за хумор и ирония - всичко това ви предлага този практически пътеводител за житейски успех - независимо какво е определението ви за успех.

Черната овца е 100% черна овца, автентична, самородна, самата себе си. Никой не е в състояние да ѝ влияе, променя, трансформира в нещо извън природата ѝ. В тази изключително силна книга Брант Менсуор ви води и показва как да откриете вашата черна овца - петте основни ценности, които съставляват същността ви, вашия Аз - а целта е да живеете максимално пълноценно.

"Тази книга напълно ще промени начина ви на живот."
Лора Гаснър Отинг, писател

"Ако искате да бъдете автор на собствената си житейска история, това практично и завладяващо четиво със сигурност ще ви помогне да го постигнете."
Фил М. Джоунс, писател

"Брант Менсуор ни отвежда на пътешествие, в което определяме ценностите, с които не бихме направили компромис, проявяваме ги свободно и преставаме да импровизираме относно целта на живота ни. С помощта на конкретни примери, кристално ясни послания и лични истории - колкото забавни, толкова и трогателни - Брант показва как вие може да живеете според своите ценности, въплъщаващи вашата черна овца."
Джим Найт, автор на бестселъра Culture That Rocks

"Никога не съм успявала да визуализирам същностните си качества и ценности... досега. От тук насетне ще се грижа за черната си овца ежедневно."
Алисън Ливайн, писател, оратор и изследовател

"Това не е, повтарям, не е типичната книга в стил хайде да разберем кои са вашите качества и ценности. Това, което Бран Менсуор е написал, граничи с гениалното."
Мелиса Уигинс, съосновател на Фондацията за борба с рака при деца Cannonball Kids

Брант Менсуор е обявен за един от Топ 10-те мотивационни лектори в Америка. Той е реномиран писател, популярен водещ на подкаст, награждаван музикант. Rock Star Impact, бутиковата агенция, която ръководи, предлага индивидуални и корпоративни обучения с основен фокус стойностно-базираното лидерството. Консултирал е Netflix, Verizon, SunTrust, Microsoft, ESPN, Hilton и много други.

 

--

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

форма за поръчка
Заглавие*:

Брой:

Кода на книгата:

Име*:

Email*:

Телефон*:

Град*:

ПК*:

Изберете начин на получаване:

Ако желаете да Ви се издаде фактура, мола попълнете:
Фирма:

Адрес на седалище:

ЕИК:

МОЛ:

 
 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

Получаването на пратките от офисите на куриерските фирми ЕКОНТ и SPEEDY e

ПО-ЕВТИНО

И

ПО-БЪРЗО

 
КНИГАПОЩА МЕДБУК

Контакти:

medbookpost@abv.bg

Tel: 088 7777 610

Общи условия

Доставки

Поръчки

Декларация за поверителност